Nazovite nas
+385 99 2858 070
Posjetite nas
II. Jazbinski odvojak 10, 10000 Zagreb
Pošaljite nam e-mail
info@pps.hr
Radno vrijeme
08.00 - 16.00h
Nazovite nas
+385 99 2858 070

Pošaljite nam e-mail
info@pps.hr
Savjeti
Kako smanjiti porezno opterećenje?
Porezni sustav RH u poreznim propisima daje mogućnost korištenja raznih vrsta olakšica, oslobođenja i poticaja poreznim obveznicima, te su moguća i druga zakonom dopuštena smanjenja poreznih obveza. Nudimo dugogodišnje iskustvo i znanje vezano za poreze koje možete iskoristiti da kroz zakonsku poreznu evaziju umanjite svoju poreznu obvezu, te na taj način ostvarite željenu poreznu uštedu.
Tražite pomoć u poreznim postupcima?
U postupcima porezno-pravnog odnosa između tijela porezne uprave i poreznih obeznika koji se odnose na utvrđivanje poreza, njegove naplate, otpisa i zastare, te provođenja poreznog nadzora i ostalog ponekad za neupućenog poduzetnika i građanina znaju biti stresni i poprilično složeni. Nađete li se u takvoj situaciji i imate li kakve dvojbe vezano za to, mi Vam stojimo na raspolaganju.
Kako smanjiti porezne rizike?
Kada su u pitanju svakodnevna obračunavanja dužnog poreza postoji niz razloga iz koji se događaju greške. Pokretanjem poreznog nadzora od strane poreznih tijela i utvrđivanje istih može dovesti do neželjenih situacija, a tada već bude prekasno. Mi Vam nudimo pomoć kako izbjeći dodatne porezne obveze, kazne i prekršaje na način da obavimo pregled poslovne dokumentacije i ukažemo na eventualno krive obračune i plaćanja, te da li ste porez prijavili ispravno i na vrijeme.
Porezna pitanja stvaraju Vam probleme?
Nema poduzetnika i građanina koji nisu naišli na porezni problem i koji su ga pokušali riješiti. Takve situacije su moguće jer kada je riječ o PDV-u, porezu na dobit ili dohodak, kao i ostalih poreznih oblika njihova česta mijenjanja utječu na njihovu veoma složenu primjenu.
Copyright © 2016 Pernar porezno savjetništvo j.t.d.| Sva prava pridržana
Produced by: Inovacije d.o.o.